Παιδιατρικό Ιατρείο

ΤΕΑΜ για τους μικρούς μας φίλους

.line-415535285647dc2c381dbc { border-bottom: 1px solid #5ca5dd; width: 70px !important; } .line-415535285647dc2c381dbc:before { border-top-color: #5ca5dd; border-width: 6px !important; }

Σας ενημερώνουμε ότι τα Πολυιατρεία Αιγαίου με στόχο την αναβάθμιση παροχής υπηρεσιών, αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας του Παιδιατρικού Ιατρείου, το οποίο αποτελείται πλέον από Ομάδα Παιδιάτρων.
Συντονιστής της Ομάδας είναι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελεύθερων Επαγγελματιών Παιδιάτρων κύριος Κώστας Νταλούκας και η κυρία Μαρία Λαδά.
Με στόχο να εξελίξουμε τον Παιδιατρικό Τομέα των Πολυιατρείων σε Πρότυπο Παιδιατρικό Κέντρο Κυκλάδων στο εγγύς μέλλον, στελεχώνοντάς το με εξειδικεύσεις της Παιδιατρικής , όπως Επείγουσα Ιατρική Παίδων, Αναπτυξιολογία, Παιδοενδοκρινολογία και λοιπές εξειδικεύσεις, ώστε το παιδί να εξετάζεται ως ολότητα.
Η τακτική παρακολούθηση των παιδιών σας, που αφορά την Κλινική Εξέταση, τους Εμβολιασμούς καθώς και την Συμβουλευτική για διάφορα θέματα που σας απασχολούν για την ανάπτυξη των παιδιών σας καταγράφεται πέρα από το βιβλιάριο υγείας του παιδιού και σε ατομική καρτέλα παρακολούθησης που κρατείται στα Πολυιατρεία Αιγαίου.
Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συνεχιζόμενη παρακολούθηση και από τους τρεις Παιδιάτρους  ανεξάρτητα από το ποιος παρακολουθεί το παιδί σας σε τακτική βάση.
Σε επίπεδο επείγοντος και οι τρεις Παιδίατροι είναι ενημερωμένοι για όλα τα παιδιά και το ιστορικό τους, ώστε να το αντιμετωπίσουν.
Εξυπακούεται ότι  έχετε τη δυνατότητα επιλογής ενός από τους Παιδιάτρους που θα παρακολουθεί σε τακτική βάση το παιδί σας.

ntaloukas

ΝΤΑΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

Βιογραφικό κ. Νταλούκα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

1974 Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών με «Λίαν Καλώς».

1979 Υπηρεσία υπαίθρου στον υγειονομικό σταθμό Λεωνιδίου Αρκαδίας.

1982 Απόκτηση τίτλου ιατρικής ειδικότητας στην Παιδιατρική

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

1980 Εργάστηκε για έξι μήνες ως άμισθος εξωτερικός ιατρός στο Τμήμα Προώρων Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Α. Κυριακού» και ως εφημερεύων παιδίατρος στο Μαιευτήριο «Λητώ».

1987 – 1994 Εργάστηκε ως Παιδίατρος σε πέντε Κρατικούς Παιδικούς Σταθμούς στην Αργυρούπολη.

1997 – 2002 Προσέφερε εθελοντικά παιδιατρικές υπηρεσίες στον δημοτικό παιδικό σταθμό Πεύκης.

1982 – 2023 Διατηρεί και εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Μαρούσι μέχρι και σήμερα.

2022 Παράλληλα με το ιατρείο του ξεκίνησε συνεργασία και είναι επιστημονικά υπεύθυνος στα «Πολυιατρεία Αιγαίου» στην Πάρο

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

 • Οργάνωσε και ήταν ο πρόεδρος του ΔΣ του «Οργανισμού Υγείας» το 2010, στον δήμο Αμαρουσίου
 • Οργάνωσε την αιμοδοσία στον δήμο Αμαρουσίου το 2010 και για τέσσερα χρόνια ήταν ο υπεύθυνος συντονισμού και λειτουργίας.
 • Οργάνωσε και ήταν υπεύθυνος λειτουργίας του γραφείου Εθελοντισμού στον δήμο Αμαρουσίου το 2010 και για τέσσερα χρόνια.
 • Ήταν υπεύθυνος για το προσωπικό, την λειτουργία και την διαχείριση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», το 2011 στον δήμο Αμαρουσίου, μέχρι σχεδόν τέλους της θητείας του ως δημοτικού συμβούλου το 2014.
 • Διοργάνωση και λειτουργία προγραμμάτων δημόσιας υγείας στους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία Αμαρουσίου για την ηλιοπροστασία, την διατροφή, πυρασφάλεια κλπ, την ίδια χρονική περίοδο.

ΔΡΑΣΕΙΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Ως Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής, είχε επικοινωνία με δημόσιους φορείς και έκανε παρεμβάσεις για θέματα δημόσιας υγείας  με επιστολές ή προσωπικές παρεμβάσεις. Μερικές από τις παρεμβάσεις ήταν τα εγκαταλελειμμένα παιδιά στα Νοσοκομεία, η υποχρεωτικότητα των εμβολίων, η ασφάλεια των τροφών και του νερού, τα τροχαία ατυχήματα, ο εμβολιασμός των προσφύγων κλπ

Ειδικότερα για τον εμβολιασμό των προσφύγων, το 2015 μετά από προσωπική του παρέμβαση στην Ευρωπαική Παιδιατρική Ακαδημία, απευθύναμε μαζί με τον Πρόεδρο της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου κ Ιασωνίδη, τον Πρόεδρο της Παιδιατρικής Εταιρείας της  Ιταλίας κ Giampietro Chiamenti, τον Πρόεδρο του τμήματος εμβολίων της Ευρωπαικής Παιδιατρικής Ακαδημίας κ Hans Jurgen και τον Πρόεδρο της Ευρωπαικής Παιδιατρικής Ακαδημίας κ Tom Stiris, ερώτημα προς τον ΠΟΥ προκειμένου να μας απαντήσει στην αναγκαιότητα εμβολιασμού των προσφύγων/μεταναστών στην χώρα μας.
Ως πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής το 2016 έκανε παρεμβάσεις με φυσική παρουσία στον συνήγορο του πολίτη και στο υπουργείο εργασίας με επιστολές, όπως και συνεργάστηκε με το ίδρυμα Νιάρχος για να «φύγουν» τα εγκαταλελειμμένα παιδιά που μεγάλωναν στο Μαιευτήριο «Αλεξάνδρα».

Το 2017-2018 συμμετείχε εθελοντικά και εμβολίασε παιδιά της ΜΚΟ «Αγκαλιά», καθώς και παιδιά στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας(ΚΕΣΟ) –Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

 • Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων
 • Ιδρυτής και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής.
 • Τακτικό μέλος του Επιστημονικού Ινστιτούτου στην Παιδιατρική, του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
 • Τακτικό μέλος στην Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας για τα δικαιώματα ληπτών υγείας.
 • Μέλλος του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων
 • Από το 2018 συμμετέχει ως εκπαιδευτής για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, στο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο, που διοργανώνει η Καθηγήτρια της Παιδικής Ενδοκρινολογίας κα Ε. Χαρμανδάρη, στο Αγία Σοφία.

Η Κα Λαδά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών.

Ολοκλήρωσε τη θητεία της στην ύπαιθρο στο Νομό Φθιώτιδας – ΓΝ Λαμίας και ΚΥ Δομοκού καθώς και στο Νομό Πρεβέζης – ΚΥ Καναλακίου.

Έλαβε το τίτλο ειδικότητας στη Παιδιατρική από το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Είναι μέλος του GMC (Ιατρικός Σύλλογος Αγγλίας). Εργάστηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου DGRI (Dumfries & Galloway Royal Infirmary) της Σκωτία και εξειδικεύτηκε στην Παιδιατρική Επειγοντολογία (Pediatric Emergency) στο Νοσοκομείο Queens Medical Center, στο Nottingham της Αγγλίας.

Πλέον συνεργάζεται στη νέα Επιστημονική Ομάδα του Παιδιατρικού Τμήματος των Πολυιατρείων Αιγαίου αλλά και ως Επιμελήτρια στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Μητέρα καλύπτοντας το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

LADA

ΜΑΡΙΑ ΛΑΔΑ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΛΟΓΙΑ


Οι Παιδιατρικές υπηρεσίες του Πολυϊατρείου διατίθενται  και μέσω των
Συμβολαίων Φροντίδας «Λάμπρος Σαμαράς»

photo

________________________________________________________________________________________

';
ToTop