ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

aegean_ouro

Ο κος Μπουζαλάς και η ομάδα του παρέχουν ολοκληρωμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές λύσεις για κάθε ουρολογική πάθηση.

Ο γιατρός στηρίζει την πρακτική του στην εξατομικευμένη προσέγγιση του ασθενούς και στο συλλογικό έργο της ομάδας του, με στόχο την πλέον ολοκληρωμένη φροντίδα των ατόμων που απευθύνονται σε αυτόν.

Ο κύριος Μπουζαλάς χειρουργεί πάντα με την ίδια ομάδα αναισθησιολόγων και συνεργατών ουρολόγων, με στόχο το βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα για τον ασθενή και την ελαχιστοποίηση των επιπλοκών. Αντιμετωπίζει όλο το φάσμα της χειρουργικής ουρολογίας, με κύρια ενασχόληση την αντιμετώπιση των ογκολογικών παθήσεων του ουροποιητικού, της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και της λιθίασης του ουροποιητικού συστήματος. Τέλος, ασχολείται με τη μικροχειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων του ανδρικού γεννητικού συστήματος (η χρήση του χειρουργικού μικροσκοπίου προσφέρει εξαιρετικά βελτιωμένα αποτελέσματα σε επεμβάσεις, όπως η αντιμετώπιση της κιρσοκήλης και η βιοψία όρχεως).

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ανάγκη των ασθενών να κατανοήσουν τη φύση των προβλημάτων τους, αλλά ταυτόχρονα και τις θεραπευτικές επιλογές τους. Για το λόγο αυτό επιστρατεύεται όλη η ομάδα μας με υπομονή και διάθεση, συνδυάζοντας εποπτικά μέσα (πληροφοριακά γραφήματα (infographics), video επεμβάσεων, ερωτηματολόγια, κ.ά.) για την παροχή υπηρεσιών στον ασθενή.

Οι προσωπικές επαφές με τον ασθενή και το οικείο περιβάλλον του είναι απαραίτητες και η ιατρική πληροφορία παρουσιάζεται με καθαρό και εμπεριστατωμένο τρόπο. Με σεβασμό στις ψυχοκοινωνικές ιδιαιτερότητες των ασθενών προσπαθούμε να οικειοποιήσουμε την ιατρική γνώση με στόχο την κατεύθυνση του ασθενή στα επόμενα βήματά του, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο το προγραμματισμό της θεραπείας και μειώνοντας το άγχος του.

Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και αφοσίωση στην αιχμή των εξελίξεων στην ουρολογία και μπορούμε να σας παρέχουμε αδιάλειπτα ιατρικές υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Η ομάδα μας ασχολείται με όλο το φάσμα των ουρολογικών παθήσεων, με έμφαση στην ενδοουρολογία και την ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπισης της ουρολιθίασης. Χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες επεμβατικές και θεραπευτικές τεχνικές και καθημερινά πραγματοποιεί state of the art χειρουργικές επεμβάσεις.

Υπηρεσίες

ΠΡΟΛΗΨΗ

  • Προληπτικός Έλεγχος Καρκίνου Προστάτη
  • Πρόληψη Ουρολοιμώξεων
  • Πρόληψη Νεφρολιθίασης
  • Πρόληψη Καλοήθους Υπερπλασίας του Προστάτη
  • Πρόληψη Ανδρικής Γονιμότητας

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

  • Διαγνωστικός Έλεγχος Αιματουρίας
  • Λειτουργικός Έλεγχος Ούρησης
  • Έλεγχος Ανδρικής Γονιμότητας
  • Έλεγχος Στυτικής Λειτουργίας
  • Έλεγχος Ακράτειας Ούρων
';
ToTop